2019 – nedefinit

Mai sunt mai puțin de 24 de ore până o să se termine anul ăsta. Sau poate că e doar un continuum pe care noi, oamenii, simțim nevoia să îl spargem în bucăți ca să avem impresia că mai avem încă o șansă.

În fine, indiferent cum e, oficial anul ăsta se termină și eu stau prost la bilanțuri (sunt tot mai convinsă că aș fi fost un contabil înfiorător), așa că aleg să mă uit la el cu inima și nu cu pixul pe hârtie. 

A fost anul fricilor, forțării limitelor, anul schimbărilor, fugilor și întoarcerilor, datului cu bățul prin gard, al răbdării, al nopților nedormite și al zâmbetelor din tot sufletul, odată cu primele raze de soare. A fost un an bun? Habar n-am. A fost greu, a fost altfel, dar n-a fost prost.

A fost un an al contrastelor, al lucrurilor căștigate și al celor pierdute, dar, mai departe de orice, a fost un an viu, cu multă emoție și dor.

Nu mai fac de multă vreme liste cu rezoluții, dar îmi aleg, totuși, în fiecare an cuvinte și, cu un zâmbet naiv și ceva emoție, la miezul nopții, încă îmi pun dorințe. Nu știu dacă se și îndeplinesc mereu, dar știu că încep anul visând și asta e suficient. 

Să visați în culori, cu mintea, dar mai ales cu inima, și azi, și mâine, și în orice altă zi, indiferent ce an e! 

Bye, 2019! Ai fost mișto! ❤

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s