Imi sclipesc ochii

iphone 641

E, poate, prima data cand scriu nemanata de nervi sau de sentimente generate de alti oameni.

Scriu pentru ca iubesc oamenii ai caror ochi sclipesc, care sunt vii, carora le scuz nebuniile sau isteriile pentru simplul fapt ca traiesc intens si cu drag de viata.

Am ajuns acasa azi, mi-am pus un pahar cu vin, am dat play la melodia care m-a obsedat toata ziua, mi-am bagat castile in urechi si am dansat. Am dansat pana cand am invat versurile pe de rost si pana cand m-am uitat in oglinda si mi-am vazut ochii sclipind.  Nu, nu sunt modesta (nici azi si nici alta data), dar n-are nimic!. 🙂

De ani de zile imi doresc sa (re)gasesc sclipirea asta, am cautat-o in fiecare tigara fumata cu oameni care imi pareau misto, in aparente iubiri, in proiecte care „salvau planeta”, in orice, mai putin in mine.

Intr-o zi de marti, intr-o stare de oboseala crunta, intr-o asteptare maxima a vacantei, in urma unui „pumn” dat in masa, intr-o discutie de business, mi-am vazut ochii sclipind, pur si simplu. Asa, degeaba, for no special reason!

La 37 de ani am reusit sa ma surprind maxim, sa fiu fericita cu mine, iar ochii mei sa-mi fie vii pentru ca imi sunt draga si atat.

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s