Between me and you

Sa-ti scriu, sa nu-ti scriu, sa zic ceva sau nu, sa-mi depasesc limita penibilului sau nu. Hmm, nu m-am hotarat inca.  Dileme de femei, femei nebune si frumoase, care iubesc viata cu toata enervarea si suferinta care vin la pachet.

E ca dracu de enervant sa simti si sa nu poti sa faci nimic pentru asta. Ei bine, da, am stiut de la inceput ca o sa fie asa, am stiu ca nu ai nimic de oferit (ca doar ai exprimat-o cu subiect si predicat, intr-o limba romana perfecta) si cu toate astea ai oferit mai mult decat ti-ai propus. In your god damn book, n-a scris nimeni despre asta? Eu cred ca a scris si stiai bine ce oferi si ai ales sa faci asta cu plasa de siguranta a lui „nu merit” sau „nu pot sa dau mai mult”.

Merci-fain, nimicul asta pe care nu-l ai de oferit se poate cumpara la plic de 50 de grame de la Mega?  Nu de alta, dar mi-ar trebui si mie o cantitate mai mare, care sa-mi ajunga cam pana la primavara, cand iese soarele si ma indragostesc de el.

Bai esti ca dracu de enervant, tu cu nebunia ta, cu aparitiile tale din senin si cu disparitiile ca si cum nimic n-a existat vreodata. Sa mor, tare as vrea sa pot sa-ti dau delete din mintea mea, dar mi-ar anula si golul din stomac, iar aluia nu vreau sa-i dau delete.

Sigur, rational n-are niciun sens ce zic eu aici si nici nu ma mai deranjez sa aiba, pentru ca tare m-am mai plictisit sa rationalizez tot si sa fac lucruri cu sens. Treaba asta cu „sa fiu un om mare” e tare obositoare lately.

Anyway, intrucat n-as vrea sa ma transform intr-un stalker (nu de alta, dar se vede treaba ca am potential :)))), simt nevoia sa ma justific si sa spun ca am asezat amestecul asta de ganduri (pe care cel mai probabil n-o sa-l vezi niciodata) ca sa-mi pun dracului mintile la locul lor, nu ca sa te iau acasa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s