To you, my friend

Asta e o poveste, asa cum s-a intamplat ea in capul meu. O poveste care m-a trezit la viata, cu un om, ca  orice alt om, care intr-o zi m-a facut sa uit de toate apararile din lume.

Un nebun frumos, intr-o zi, mi-a facut o fotografie si a surprins un zambet pe care nu-l mai vazusem de multa vreme. Am ridic o spranceana si mi-am zis….neeeaaahhh. Si am zambit o data in plus! 🙂

Am mers 3 km si m-am intors sa mai zambesc o data. Cu un om care m-a surprins cu franchetea, naturaletea si usurinta cu care a vazut mai departe de ceea ce voiam sa-i arat. Cu multi ani in urma, am invatat sa am control, sa nu las sa treaca nimic fara sa ma asigur ca nu ma raneste, sa permit oamenilor sa ma vada atat cat decid eu ca e safe. Sunt experta in asta! Si cu toate astea, daca esti atent, poti sa vezi mult mai mult de atat.

N-am vrut nimic mai mult de-un zambet si-o emotie, doua lucruri care imi spuneau ca sunt vie! Pe care le-am primit din plin, fara sa astept nimic mai mult. Pe bune, that was all!

E misto tare sa-ti retraiesti adolescenta, 20 de ani mai tarziu, si sa simti ca nimic pe lumea asta nu te mai poate intoarce in momentul ala in care nu puteai sa simti…nimic.

So, I owe you my smile! Just be happy si continua sa faci oamenii sa zambeasca! I will 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s