Who are you?

Ti-a trecut vreodata prin cap ca nu esti decat o himera? Te-ai gandit ca nimic din ceea ce stii despre tine nu e real?

Traiesti convins ca te cunosti, ca te ajuti sa cresti in directia pe care crezi ca tu ti-ai definit-o, esti mandru de propriile realizari pana cand intr-o zi viata iti trage presul de sub picioare si cazi intr-o lume plina de oglinzi in care vezi doar franturi din tine. Imagini disparate, din care nu intelegi nimic si care nu seamana deloc cu ceea ce stiai pana atunci ca esti.

E o cadere in gol, care iti anuleaza toate gandurile, toate imagine la care muncisesi atat de mult si care te obliga sa o iei de la un capat pe care nu l-ai cerut niciodata.

Ti-ai dori sa poti fugi, sa te poti lupta pentru a te aduce pe tine inapoi, dar e inutil. Tu nu mai esti si nu vei mai putea niciodata sa pui toate piesele la locul lor. Si asta pentru ca tu nu ai fost niciodata tu, nu ti-ai luat timpul sa te uiti la tine ca sa vezi cum cresti. Ai consumat si te-ai consumat, fara ca macar sa te opresti si sa te savurezi.

Caderea asta te poate ucide sau poate fi cel mai frumos lucru care ti se intampla. Ai inca o data sansa sa pui piesa cu piesa, ca intr-un puzzle, si sa te construiesti pe tine. Frumos, nou, autentic. Iti trebuie timp, rabdare, nervi sa treci peste frustrarea de a nu sti cine esti. Ai nevoie sa te protejezi, precum o pictura neterminata a unui mare artist si sa nu te expui decat in fata oamenilor care nu stiu nimic despre arta si nu pot influenta creatia ta.

Dar pentru toate astea ai nevoie sa fii prezent in viata ta, every single minute, sa te trezesti si sa-ti spui singur buna dimineata, fara a te mai ignora si fara a mai spune ca azi n-ai timp de pierdut cu tine.

Sau poti, la fel de bine, sa nu te uiti in oglinzile din jur si sa pastrezi amintirea ta, asa cum ti-o amintesti dupa atatia ani de trait cu tine.

Ce faci? Cine esti si cine vrei sa fii?

Sleep tight sweet dreamer 🙂

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s