Entuziasm

Un cuvant simplu care exprima o emotie ce mi-a lipsit atat de mult. Am stiut ca-mi lipseste si am crezut ca am cautat in toate cotloanele sufletului meu dupa el.

L-am gasit azi, cand nimic nu prevestea asta. L-am gasit alaturi de un om care m-a scos din lancezeala, din zona mea de confort si m-a dus cu mult tact spre o oglinda care mi-a reflectat cu acuratete cine sunt. Si culmea, nu imaginea din oglinda m-a entuziasmat, ci procesul de a-mi vedea reflexia. Procesul ala de descoperire si invatare despre sine.

Entuziasmul (cel putin al meu) vine mult din descoperire, din AHA moments, din secundele alea in care realizezi ca te-ai uitat pana acum in spatele oglinzii doar pentru ca era mai comod si mai caldut asa.

Imi pare asa rau ca timpul trece, ca noapte aduce ore noi si ca momentul asta nu-l pot ingheta cumva astfel incat sa pastrez sentimentul asta mai mult. N-am crezut ca entuziasmul poate aduce lacrimi, dar daca stau bine sa ma gandesc toate momentele mele de entuziasm au venit cu lacrimi de prea plin, date de senzatia ca pot darama muntii chiar in secunda asta. 🙂

Exercitiu de definire valori/ prioritati si moduri de a vedea beneficiile lucrurilor sau oamenilor care nu iti plac (asta e doar pentru mine, ca sa nu uit ce mi-a generat entuziasmul). Si autenticitate, multa autenticitate.

Frumoasa zi! Sunt fericita azi! 🙂

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s